Dekorpont  - we rebuild railways

badge-yellow
KORRÓZIÓVÉDELMI MEGOLDÁSOK


A korrózióvédelemben jól ismert dán Hempel céggel, 2014-ben kötöttünk disztribúciós szerződést és még ebben az évben megkezdtük a festékek forgalmazását. A Hempel teljes termékpalettája elérhető cégünknél, a leggyakrabban használt festékanyagok azonnal, raktárkészletről rendelkezésre állnak. Átvonó festékeket 1 és 2 komponensű termékekből egyaránt színezünk telephelyünkön. Vállaljuk: festési megoldások széles választékát, korrózióvédelmi szakmai tanácsadást, anyagkalkulációk és jegyzőkönyvek készítését, referencia felületek festését. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal.
Nálunk a minőség és a megbízhatóság kiemelt szerepet tölt be, ezért cégünk bevezette és működteti az ISO9001:2015 minőségirányítási rendszert.

A Hempel cég
A Hempel nemzetközi, piacvezető ipari festék gyártó és szállító cég a dekorációs-, ipari-, tengerhajózási-, konténer- és jachtbevonatok területén. Termékei a hidaktól a szélerőműveken, a hajókon át a lakóházakig, valamennyi épített szerkezet számára védelmet nyújtanak a természeti erőkkel szemben, ezáltal hosszabbítva meg élettartamukat, csökkentik a karbantartási költségeket és esztétikus megjelenést biztosítanak.

2019-ben cégünk a Dekorpont Hungary Kft. megváltoztatta nevét és változatlan formában Locomotive CEE Kft. néven működik azóta.